REKISTERI- JA TIETOTURVASELOSTE

Yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja. Henkilötietolaki (523/1999) 10 § Rekisteriseloste ja 24 § Informointi tietojen käsittelystä

Laatimispäivämäärä 03.04.2020

Tässä tietosuojaselosteessa kerromme, minkälaisia henkilötietoja keräämme palveluidemme käyttäjistä, jäljempänä käyttäjä, verkkosivustomme kautta, sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytämme. Käyttämällä palveluitamme käyttäjä hyväksyy tietojen käsittelyn tämän tietosuojaselosteen mukaisesti.

1. Rekisterinpitäjä

Al Aritea Oy

Keskuskatu 38, 76100 Pieksämäki

Puh. 0207 497 070
myynti(at)aritea.fi

2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Tea Sipinen
Keskuskatu 38, 76100 Pieksämäki
Puh. 0207 497 070
tea.sipinen(at)aritea.fi

3. Tietojen kerääminen

Aritea.fi/kauppa -verkkosivut ovat kaikille avoimet, eikä sivujen selaaminen ja käyttäminen edellytä rekisteröintiä. Verkkopalvelun käyttäjistä ei kerätä henkilötietoja, joista yksittäinen käyttäjä voitaisiin tunnistaa. Verkkokaupassa asioivat voivat kuitenkin rekisteröityä verkkokaupan käyttäjiksi. Verkkokaupassa asioiminen ei kuitenkaan edellytä rekisteröitymistä.

Käyttäjän suostumuksella kerättävät tiedot:

Palvelun käytöstä voidaan kerätä kootusti tilastollista tietoa palvelun kokonaiskävijämäärästä, suosituimmista sivuista, palveluun sisääntulosivuista sekä palvelusta poistumissivuista. Tilastollisen tiedon keräämiseen verkkosivuilla on käytössä Google Analytics. Lisäksi käytössä voi olla YouTube-videosisällön upotus, joka lähettää automaattisesti tietoja Googlelle. Voit päättää itse aritea.fi/kauppa -sivustolle ensimmäistä kertaa tullessasi, haluatko Googlen asettavan evästeitä koneellesi ja tallentavan tietoja. Voit itse hallinnoida jälkikäteen Google keräämää dataa Google-tilisi kautta. Googlen tietosuojakäytäntö on luettavissa tästä.

Tallennamme omaan rekisteriimme ainoastaan tiedot, jotka on toimitettu yhteydenottolomakkeella aritea.fi/kauppa -sivuston kautta tai sähköpostilla. Näitä tietoja säilytetään vain sen ajan, minkä asian hoitaminen edellyttää.

Verkkokaupan puolella asiakasrekisterin käyttötarkoitus on Aritea Myymälän verkkokaupan asiakkaiden tilausten käsittely ja arkistointi, asiakasrekisterin ylläpitäminen ja asiakassuhteen hoitaminen.

Verkkokaupan asiakasrekisterin tietoja käsitellään ainoastaan AL Aritea Oy:n toimesta eikä niitä luovuteta ulkopuolisille tahoille.

4. Verkkokaupan asiakasrekisterin sisältämät tiedot

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

  •     Henkilön etu- ja sukunimi
  •     Postiosoite
  •     Sähköpostiosoite
  •     Puhelinnumero
  •     Rekisteröitymispäivä
  •     Viimeisin kirjautumisajankohta
  •     Kirjautumiskerrat
  •     Tilaushistoria ja tilaustiedot
  •     Tilausten Postin seurantatiedot
  •     Asiakkaan ilmoittamat asiakassuhteen hoitoon liittyvät tiedot

5. Verkkokaupan asiakasrekisterin käyttötarkoitus

Rekisteriä käytetään asiakassuhteen hoitamiseen ja kehittämiseen sekä palveluidemme myymistä ja markkinointia varten. Edellä mainittuun sisältyy myös tapahtumien ja tilaisuuksien markkinointi.

Verkkokaupan asiakasrekisterin tietoja voidaan käyttää Aritea Myymälän toiminnan kehittämiseen ja henkilökohtaisemman kohdennetun sisällön tuottamiseen sekä tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää kohdennettuihin sähköpostitiedotteisiin kuten asiakaskirjeisiin, suoramainontaan, etämyyntiin sekä markkina- ja mielipidetutkimuksiin. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen käyttö ilmoittamalla siitä rekisterinpitäjälle.

6. Rekisterin tietolähteet

Asiakasrekisterin tiedot kertyvät Aritea Myymälän verkkokaupan rekisteröitymisen sekä verkkokaupan kautta sekä asiakkaiden henkilökohtaisesti, puhelimitse tai sähköpostitse ilmoittamien tietojen perusteella.

7. Tietojen luovutus

Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan AL Aritea Oy:n käytössä lukuun ottamatta perintään tai laskutukseen liittyvissä asioissa, kun käytetään yhteistyökumppaneiden palveluita. Henkilötietojen siirtäminen ei ole tarpeellista eikä tietoja luovuteta ulkopuolisille tai Euroopan Unionin ulkopuolelle.

Rekisteröityneen henkilötiedot ja tilaushistoria voidaan poistaa käyttäjän pyynnöstä ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet estä tietojen poistamista.

8. Rekisterin suojaus

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus on AL Aritea Oy:n tilauksia käsittelevillä henkilökuntaan kuuluvilla henkilöillä. Rekisteri sijaitsee salasanasuojatulla palvelimella ja käytössä on yritystoiminnassa normaalisti käytössä olevat tekniset suojausmenetelmät.

9. Käyttäjän oikeudet

Käyttäjällä on oikeus tietää ja tarkastaa häntä koskevat tiedot sekä vaatia viivytyksettä virheellisen tiedon korjaamista rekisterissä. Käyttäjällä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä koskevia tietoja esim. markkinointiin tai mielipidetutkimusta varten. Tarkastus- ja oikaisupyynnöt tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna tässä tietosuojaselosteessa määritetylle rekiseriasioita hoitavalle henkilölle. Tarkistuspyyntöihin vastaamme kuukauden kuluessa pyynnön vastaanottamisesta.

 

10. Muutokset tietosuojaselosteeseen

Päivitämme tietosuojaselosteemme muutokset viipymättä verkkopalveluumme.

 

Päivitetty 03.04.2020